Sivuston käyttö ja tietosuoja- ja vastuuvapauslauseke

Käyttäjä hyväksyy tämän tietosuojalausekkeen ehdot käyttämällä kotisivujamme ja tarjoamiamme palveluita.

1. MILLAISIA TIETOJA MINUSTA KERÄTÄÄN?

Sivustolla kerätään anonyymejä tietoja verkkoanalytiikkaa varten Google Analytics-palvelulla. Palvelun käytöstä havainnoituja tietoja ovat esim. käyttö- ja selaustiedot, sivu/sivut joiden välillä käyttäjä liikkuu, laitteen malli, tiedonkeruun kanava (internetselain, mobiiliselain, sovellus), selaimen versio, IP-osoite, istunnon aika ja kesto sekä näytön tarkkuus ja käyttöjärjestelmä.

2. MIHIN TARKOITUKSEEN TIETOJANI KÄYTETÄÄN?

Käsittelemme kerättyjä tietoja pääosin seuraaviin ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin:

Palvelun kehittäminen
Palvelun asiakaspalvelu
Mahdollisten väärinkäytösten havainnointi ja estäminen

3. MITEN TIETOJANI SÄILYTETÄÄN?

Google Analytics -palvelulla kerätyt tiedot säilytetään Google Analytics-työkalussa. Palvelun tiedot kerätään anonyymisti, eikä niitä yksilöidä henkilöihin/henkilöön.

4. KUKA KÄSITTELEE TIETOJANI?

Tietojen käsittely tapahtuu sivuston omistajan Soiva Coachingin toimesta, voimassaolevan henkilötietolain mukaisesti. Soiva Coaching pidättää oikeuden ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

Soiva Coaching ei siirrä henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Muilta osin henkilötietojen käsittelystä huolehditaan lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

5. LUOVUTETAANKO TIETOJANI KOLMANSILLE OSAPUOLILLE?

Emme myy, vuokraa tai luovuta käyttäjän henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Voimme kuitenkin luovuttaa käyttäjän henkilötietoja toimivaltaisten viranomaisten tai muiden tahojen esittämien vaatimusten edellyttämällä, kulloinkin voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuvalla tavalla.

6. MITEN TIETONI SUOJATAAN?

Käytämme tarpeellisia teknisiä ja sisäisiä tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi oikeudetonta pääsyä, luovuttamista, hävittämistä tai muuta oikeudetonta käsittelyä vastaan. Näitä keinoja ovat muun muassa palomuurit, salaustekniikat, turvalliset tilat, turvalliset salasanat, henkilötietojen käsittelyyn osallistuvan henkilöstön ohjeistaminen sekä alihankkijoiden huolellinen valinta.

7. KÄYTETÄÄNKÖ SIVUSTOLLA EVÄSTEITÄ?

Voimme kerätä käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (”cookies”) ja muiden vastaavien tekniikoiden, kuten selaimen paikallisen tietovaraston avulla esim. Google Analytics -palvelun tilastointia varten.

8. MILLAISIA MAHDOLLISUUKSIA MINULLA ON VAIKUTTAA?

Käyttäjällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia selainvalmistajan ohjeiden mukaisesti sekä tyhjentää mahdolliset evästeet selaimen välimuistista. Evästeiden tyhjentäminen ei lopeta mahdollista tiedonkeruuta

9. MIHIN VOIN OTTAA YHTEYTTÄ?

Tietosuoja-asioissa voit ottaa yhteyttä johanna (at) aanenkaytto.fi

10. KAUPPASOPIMUSTA KOSKEVAT ERIMIELISYYDET

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi​).

11. ASIAKKAAN TERVEYDENTILA

Soiva Coaching ei ole terveydenhoitoalan palveluntarjoaja. Äänenkäytön koulutus on suunnattu terveen äänen kehittämiseen entistä paremmaksi. Kouluttaja ohjaa asiakkaan terveydenhoitoalan ammattilaisen luokse, mikäli asiakkaan kurkunpäässä epäillään patologista vaivaa tai esimerkiksi äänen käheys on kestänyt kaksi viikkoa. Asiakkaan vastuulla on kertoa kouluttajalle mahdolliset palvelun vastaanottamiseen liittyvät terveydelliset esteet.

12. TIETOSUOJASELOSTE

Soiva Coachingin tietosuojaselosteen löydät täältä