Mitä saadaan, kun yhdistetään myyntikouluttaja ja vokologi?

Jo vuosia sitten eräs asiakas suositteli minua olemaan yhteydessä myyntikouluttaja Pauli Vuorioon. Hänen mielestään voisimme tehdä yhteistyötä kouluttamisen saralla. Tämä ajatus jäi kytemään mieleeni ja myöhemmin aloin saada postia Paulilta, joka oli tietämättään lisännyt minut postituslistalleen yrittäjän ominaisuudessani. Viime keväänä uusien luovien mahdollisuuksien vallatessa ajatukseni laitoin Paulille postia ja kysyin mitä mieltä hän oli yhteistyöstä. Keskusteltuamme heti yli tunnin puhelimessa tulimme jokseenkin siihen tulokseen, että jotain tässä ruvetaan tekemään.

Ajatukset kristallisoituivat ja yhteinen koulutussuunnitelma alkoi selkiytyä. Paulin osuudessa käsiteltäisiin puhetta, retoriikkaa ja puheesta syntyviä mielikuvia. Hänellä jos jollain on käytännön kokemusta siitä, mitä puheella vaikuttaminen on. Minä puolestani keskittyisin omaan erityisosaamiseeni, eli ääneen, ääniongelmiin, äänenhuoltoon ja -harjoittamiseen sekä esiintymisjännityksen ja nonverbaalisten asioiden vaikutukseen äänenkäytössä.

Tattadataa! Syntyi Vaikuttava puhe ja viritetty ääni -koulutus!

Mielestäni tästä tuli erinomainen paketti! Tehokas yhden päivän koulutus puhetyöläiselle. Puhetyöläisen työkalupakki.

Koulutus pidetään marraskuun 15. päivä Tampereella. Kun maassa on lunta ja pakkasta. Ehkä.

Jos haluat osallistua ensimmäiseen VPVÄ-koulutukseen ja oppia puhetyössä tarvittavia tärkeitä taitoja, lue lisää avoimet koulutukset -osiosta.

Ps. Koulutuksen edullisempi hinta on voimassa 12.9.2018 saakka. 🙂