fbpx

Säkenöivä puhuja

etusivu >> ryhmäkoulutus >> Säkenöivä puhuja

Esiintymisen ja äänenkäytön koulutus

Olemme päivittäin monenlaisissa tilanteissa, joissa muokkaamme esiintymistämme aina tilanteen mukaiseksi. Emme esimerkiksi puhu pomolle samalla tavoin kuin vaikkapa perheenjäsenille. Puheäänen täytyy taipua toisinaan voimakkaaseen kailotukseen ja toisinaan hiljaiseen hissutteluun. Jotkut eteen tulevat puhe- ja esiintymistilanteet myös jännittävät. Miten puheääni näissä tilanteissa toimii ja mitä voimme tehdä, että saamme parhaan mahdollisen äänen käyttöömme tilanteessa kuin tilanteessa? Entä mikä esiintymisessä tuo tarvittaessa vakuuttavuutta puhujalle?

Säkenöivä puhuja – esiintymisen ja äänenkäytön kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat kehittää äänenkäyttöään ja esiintymistään paremmaksi ja vakuuttavammaksi sekä saada keinoja esiintymisjännityksen oireiden lievittämiseen.

Koulutuksen sisältö:
– käydään läpi äänentuoton fysiologiaa ja anatomiaa sekä harjoittamista
– tarkastellaan esiintymisjännitystä ilmiönä
– puhutaan nonverbaalin viestinnän merkityksestä esiintymisessä
– harjoitellaan yleisön kohtaamista esiintymistilanteessa
– koulutus sisältää harjoituksia ja teoriaosuuksia

Kurssilla tehtävien puhetekniikan harjoitusten tavoitteena on vapauttaa fyysisiä jännittymiä, etsiä rentoa, vapaata ääntä ja luonnollinen hengitys sekä vahvistaa resonanssia. Ajatuksia esiintymisen ja nonverbaalisen viestinnän vakuuttavuudesta herätellään sekä puhetekniikan harjoituksilla että teatterillisilla keinoilla.

“Kiitos! Sain koulutukselta hyviä työkaluja jatkaa hyvää äänenkäyttöä. Oli miellyttävä kokemus ja kouluttaja mukava ja helposti lähestyttävä, kuunteleva ja innostava.”

“Sopivassa suhteessa teoriaa ja harjoituksia. Rento ja vapauttava ilmapiiri. Hyviä, tehokkaita harjoituksia. Myös yksilöllistä ohjausta tarpeen mukaan.”

TILAA KOULUTUS TAI PYYDÄ TARJOUSTA

Valmiisiin paketteihin >>