Hyvä Puheääni

etusivu >> ryhmäkoulutus >> hyvä puheääni

Sisältö: Luento ja vinkkejä äänenhuoltoon, harjoituksia
Kesto: 2 h

Koulutuksessa pohditaan millainen on hyvä puheääni, miten sellainen on mahdollista saavuttaa ja toisaalta mitkä ovat soivan ja toimivan äänen esteitä. Teoriaosiossa tutustutaan ääntö- ja hengityselimistön anatomiaan ja fysiologiaan sekä resonanssin ja artikulaation merkitykseen. Tutustutaan myös erilaisiin äänentuottotapoihin ja keskustellaan ääniongelmista, niiden synnystä ja ennaltaehkäisystä. Opiskelija saa vinkkejä omaan äänenhuoltoonsa esimerkiksi työssään tai harrastuksessaan.

Harjoitusten tavoitteena on vapauttaa fyysisiä jännittymiä, etsiä rentoa, vapaata ääntä ja luonnollinen hengitys, vahvistaa resonanssia sekä lisätä ääneen voimakkuutta. Opiskelija saa koulutuksessa käytetyistä harjoituksista ohjeet, joiden mukaan hän voi harjoitella myös itsenäisesti sekä käyttää harjoituksia äänen lämmittelyn apuna.

”Hyvä puheääni -koulutus tempaisi mukanaan ja antoi kullanarvoisia vinkkejä paljon puhekeikkoja vetäville asiantuntijoillemme. Johanna oli osaava ja innostava opettaja, joka sai jokaisen osallistujan mukaan harjoituksiin. Voimme lämpimästi suositella Johannaa!”

Kuulostaako tämä koulutus hyvältä, mutta kesto ei sovi suunnitelmiinne?

Pyydä tarjousta, niin räätälöidään juuri teille sopiva paketti!

Pyydä tarjousta tai lisätietoja: