Säkenöivä puhuja

etusivu >> avoimet koulutukset >> säkenöivä puhuja

Säkenöivä puhuja – esiintymisen ja äänenkäytön intensiivikurssi

Aikataulu:
la 16.2.2019 klo 9-16
(yhteensä 7 tuntia)

Paikka:
Olotila Moyo, Tuomiokirkonkatu 1, Tampere

Olemme päivittäin monenlaisissa tilanteissa, joissa muokkaamme esiintymistämme aina tilanteen mukaiseksi. Emme esimerkiksi puhu pomolle samalla tavoin kuin vaikkapa perheenjäsenille. Puheäänen täytyy taipua toisinaan voimakkaaseen kailotukseen ja toisinaan hiljaiseen hissutteluun. Jotkut eteen tulevat puhe- ja esiintymistilanteet myös jännittävät. Miten puheääni näissä tilanteissa toimii ja mitä voimme tehdä, että saamme parhaan mahdollisen äänen käyttöömme tilanteessa kuin tilanteessa? Entä mikä esiintymisessä tuo tarvittaessa vakuuttavuutta puhujalle?

Säkenöivä puhuja – esiintymisen ja äänenkäytön intensiivikurssi on tarkoitettu niille, jotka haluavat kehittää äänenkäyttöään ja esiintymistään paremmaksi ja vakuuttavammaksi sekä saada keinoja esiintymisjännityksen oireiden lievittämiseen.

Kurssilla perehdytään:
– hyvään äänentuoton tekniikkaan hengityksen, kehonkäytön, resonanssin sekä artikulaation näkökulmista
– ääniongelmiin ja niiden ennaltaehkäisyyn
– esiintymisjännitykseen ilmiönä
– nonverbaalisen viestinnän merkitykseen esiintymisessä
– yleisön kohtaamiseen esiintymistilanteessa.

Kurssilla tehtävien puhetekniikan harjoitusten tavoitteena on vapauttaa fyysisiä jännittymiä, etsiä rentoa, vapaata ääntä ja luonnollinen hengitys sekä vahvistaa resonanssia. Ajatuksia esiintymisen ja nonverbaalisen viestinnän vakuuttavuudesta herätellään sekä puhetekniikan harjoituksilla että teatterillisilla keinoilla.

Osallistujien kommentteja:

 

“Kiitos! Sain koulutukselta hyviä työkaluja jatkaa hyvää äänenkäyttöä. Oli miellyttävä kokemus ja kouluttaja mukava ja helposti lähestyttävä, kuunteleva ja innostava.”

 

“sopivassa suhteessa teoriaa ja harjoituksia. Rento ja vapauttava ilmapiiri. Hyviä, tehokkaita harjoituksia. Myös yksilöllistä ohjausta tarpeen mukaan.”

Hinta:
230 eur + alv 24%
Hinta sisältää osallistumisen ja materiaalin sekä ruokailun ja kahvitukset.

Kouluttaja:
FM vokologi Johanna Leskelä

Toteutuminen:
Osallistujamäärä enintään kymmenen henkilöä.

Varusteet:
Päälle mukavat, liikkumiseen sopivat vaatteet.

Lisätietoja kurssista:
Sähköposti: johanna@soivacoaching.fi
Puh: 050 372 6951

Tervetuloa mukaan saamaan varmuutta ja vakuuttavuutta omaan äänenkäyttöösi ja esiintymiseesi!

Ilmoittaudu mukaan 9.2.2019 mennessä!

Lasku kurssista lähetetään ilmoittautumisen jälkeen.

Esteen sattuessa varatun paikan voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 7 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan/pidätetään koko tilaisuuden hinta.

Kurssimaksu palautetaan, mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta tai kurssilainen peruu osallistumisensa lääkärintodistuksella.

Kursille osallistuneilla on mahdollisuus varata yksi yksityistunti Tampereella tai verkon välityksellä 10% alennuksella tai neljän tunnin kokonaisuus 20% alennuksella kolmen kuukauden sisällä kurssin ajankohdasta alkaen.

Huom! Kurssi on tarkoitettu henkilöille, joilla on terve ääni. Mikäli epäilet kurkunpäässäsi patologista vaivaa tai esimerkiksi äänen käheys on kestänyt kaksi viikkoa, hankkiudu tutkimuksiin korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärille tai foniatrille ennen kurssille ilmoittautumista.

Huom! Olotila Moyossa leijailee joskus suitsukkeiden tuoksu, mikä saattaa herkimmille aiheuttaa allergiaoireita.

Koulutus on tilattavissa myös omalle organisaatiolle.