Toimitusehdot

Tämän verkkokaupan omistaa Soiva Coaching (2465817-3). Verkkokaupassa on myynnissä verkkokoulutuksia ja lahjakortteja Soiva Coachingin tuotteisiin ja palveluihin. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

VERKKOKAUPAN YHTEYSTIEDOT

Sähköposti: johanna@soivacoaching.fi
Puhelin: 050 372 6951
Postiosoite: Pirjonkaivonkatu 14 D 24, 33710 Tampere

TILAAMINEN

Tilattavat tuotteet valitaan kotisivuilla lisäämällä ne ostoskoriin. Tilaus lähetetään kassa-välilehdellä. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot ja tuotteiden hinnat. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

MAKSAMINEN

Maksaminen tapahtuu Checkout Finland Oy:n kautta, joka välittää asiakkaan maksun Soiva Coachingille.

TOIMITUS

Tilaus toimitetaan heti maksutapahtuman onnistuttua. Asiakas voi nopeuttaa toimitusta lähettämällä kuitin maksutapahtumasta pdf-muodossa johanna@soivacoaching.fi -osoitteeseen.

PALAUTUKSET

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske verkkokursseja. Verkkokurssin aloittamisen estyessä maksun voi siirtää halutessaan seuraavan alkavan kurssin maksusuoritukseksi. Siirron voi tehdä vain kerran.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN, VIRHEVASTUU JA REKLAMAATIOT

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse. Tilauksen peruuttaminen ei koske verkkokursseja.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.