fbpx

Ääni työvälineenä -koulutustallenne

Tilaa tallenne itselle tai työyhteisölle!

Oletko huomannut äänenkäytössäsi ongelmia työpäivän aikana? 
Eikö ääni kestä sille ladattuja odotuksia? 
Haluaisitko oppia säästämään ääntäsi ja kehittämään äänenkäyttöäsi kestävämmäksi? 
Haluaisitko, että äänentuotto olisi helpompaa ja vaivattomampaa?

Ääni työvälineenä -verkkokoulutustallenne on suunnattu puhetyöläisille avuksi äänenkäytön kehittämiseen ja äänenhuollon tueksi. Saat tallenteen käyttöösi alle yhden äänenkäytön yksityistunnin hinnalla! Koulutuksessa käydään läpi teoriaa ja harjoituksia selkeästi ja loogisesti — opiskelu on helppoa ja sujuvaa.

Katso tallenteen traileri

Koulutuksen sisältö

Tallenteen kesto: 1h
Sisältö: Teoriaa + pohdintatehtävä (0,5h), ääniharjoituksia (0,5h)

Tallenteen teoriaosiossa käydään läpi seuraavia asioita:
– Hyvä äänentuoton tekniikka hengityksen, kehonkäytön, resonanssin sekä artikulaation näkökulmista
– Miten voidaan saavuttaa paras mahdollinen puheääni ja mitkä ovat soivan, kuuluvan ja toimivan äänen esteitä
– Erilaiset äänentuottotavat
– Ääniongelmat, niiden synty ja ennaltaehkäisy
– Vinkkejä omaan äänenhuoltoon työssä
– Äänenkäyttö avokonttorissa / avoimessa tilassa

Harjoitusten tavoitteet:
– Vapauttaa fyysisiä jännittymiä
– Etsiä rentoa, vapaata ääntä ja hakea luonnollinen syvähengitys
– Lisätä ääneen soivuutta ja kuuluvuutta
– Hakea artikulaation selkeyttä
– Opiskelija voi käyttää harjoituksia myös äänen lämmittelyyn ennen työpäivää ja palautumiseen työpäivän jälkeen

Kouluttaja Johanna Leskelä

“Olen todennut omissa harrastuksissani, opinnoissani ja työssäni, että ääntä voi kouluttaa haluamaansa suuntaan. Ääni on osa ihmisen persoonaa ja vaikuttaa ihmisen kuvaan itsestä sekä muiden saamaan mielikuvaan toisen persoonasta. Äänenkäytön hallinta ja monipuolinen osaaminen tuo varmuutta esiintymiseen. Jokaisen kannattaa pitää huolta omasta äänestään.”

Johanna on valmistunut vuonna 2011 filosofian maisteriksi Tampereen yliopistosta pääaineenaan puhetekniikka ja vokologia eli äänen tutkimus. Kouluttajana hän on toiminut vuodesta 2012 alkaen. Opetustyylissään Johanna on saanut kehuja hyvän ilmapiirin aikaansaamisesta, asiantuntijuudesta, rauhallisuudesta ja selkeydestä.

Koulutusosallistujan kommentti:
”Hyvä ja innostava kouluttaja, osasi asiansa ja esitti sen selkeästi. Kiitos tämän valmennuksen järjestämisestä! Mielellään olisi voinut olla pidempikin. Tärkeä aihe puhetyöläiselle.”

Voit aloittaa äänenkäytön opiskelun  Johannan opastamana koulutustallenteen avulla milloin vain sinulle itsellesi parhaiten sopii!

Tutkittua tietoa

Saat koulutustallenteessa tieteellisesti tutkittua tietoa siitä, miten ihmisääni toimii ja mitkä asiat sen toimivuuteen vaikuttavat. Koulutus haastaa sinut pohtimaan, mitä pieniä muutoksia voit tehdä arjessasi lisätäksesi äänesi hyvinvointia. Harjoituksilla voit kehittää puhetekniikkaasi ja äänenkäyttöäsi entistä paremmaksi ja soivemmaksi sekä opit hyviä äänenlämmittelyharjoituksia.

Bonus 1

Halutessasi voit tilata sähköpostiisi videolla tehtävät harjoitukset tekstimuodossa. Tekstien avulla voit harjoitella ja muistella harjoituksia missä vain ja äänenlämmittelytreeni kulkee mukanasi joko sähköisessä muodossa tai paperille tulostettuna.

Bonus 2

Tallenteen ostaneet yksityishenkilöt saavat 10% alennuksen yhdestä yksityistunnista tai neljän tunnin yksityistuntipaketista. Katso lisätiedot Soiva Coachingin yksityistunneista täältä.

Jos olet jo jonkin aikaa pohtinut äänesi kehittämistä, aloita nyt. Tämän tallenteen avulla aloittaminen on helppoa ja joustavaa. Opiskelu vie aikaasi tunnin ja parhaimmillaan sen vaikutus äänesi toimimiseen on suuri!

Huom! Ääniharjoitukset ja vinkit on suunnattu terveen äänen kehittämiseen. Jos epäilet kurkunpäässäsi patologista vaivaa tai esimerkiksi äänen käheys on kestänyt kaksi viikkoa, hankkiudu tutkimuksiin korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärille tai foniatrille.

Lisätiedot: Johanna Leskelä, johanna@soivacoaching.fi, 050 372 6951


PYYDÄ TARJOUSTA TAI LISÄTIETOJA